1r. El cos (2a part)

Després d’investigar com era el cos per fora i les seves parts principals, cada expert va tornar al seu grup d’origen per a explicar a la resta de companys el que havíem aprés. Entre tots vam omplir una fitxa de treball i vam poder contestar a una pregunta que ens havia sorgit al principi del treball.
També vam poder aprendre com era el cos per dins gràcies als jocs que alguns nens van portar de casa i a alguns jocs que la mestra ens va posar a les "tablets". Això ens va ajudar a seguir contestant dubtes i altres preguntes que ens van sorgir mentre investigàvem.
Per acabar tot aquest treball, vam tornar a fer els trencaclosques del principi de tot per grups d'experts. I ara, ja vam saber on col·locar tots els cartells!
El següent pas del nostre projecte era entendre la importància de la musculatura, les articulacions i l'esquelet.
Primer ho vam investigar per grups:
I després vam fer unes activitats manipulatives per entendre la importància que tenen en el nostre cos.

Què passa si fem cossos de plastilina i intentem que es mantinguin en peu?
Doncs que no s'aguantaven, fins que vam descobrir que necessitàvem una estructura interior que faria la funció d'esquelet!
I després, vam comprovar que difícil és fer coses tenint els colzes immobilitzats amb unes ampolles de plàstic. Que importants són les articulacions per a poder moure el cos! 
Com ens vam divertir experimentant i vam aprendre coses sobre el nostre cos!
Entrades populars d'aquest blog

1r i 2n - Visita de la Guàrdia Urbana

1r i 2n - Joc simbòlic 1a part

1r - Investiguem i treballem el cos!